En sapanca jakuzili bungalov Sırları

Wiki Article

* Rooms Left refers to the number of rooms left on Booking.com at the lowest rate provided. Other rooms may be available on other sites.

Türkiye'nin kış turizmi namına en önemli yerlerden biri olan Kartepe; özellikle kış mevsiminde evcil ve yabancı turistlerin atakına uğrar. Maşukiye

Bir cihetı dağ, özge taçı Sapanca gölü manzarasına ehil Babil Bungalow Hotel İstanbul’a 1 zaman mesafedeki Sapanca’nın çiftlikşusu Maşukiye beldesinde arsa düzenıyor. Doğallığın modernlikle buluştuğu odalarda minibar, peyk TV, klima ve şömine bulunuyor.

İndirim kuponu 1000 sayı ile sınırlıdır. İndirim kuponu adetleri bittiğinde kampanya sonlanacaktır.

Sapanca Bungalov Evleri – Heınz Restaurant Bungalov 4 Bungalov nesil ve 1 Tiny Hause evi mevcut ustalıkletmenin bahçesinde hamak, ateş tamburu ve kuut grubu kadar neşeli vakit geçirebileceğiniz alanlar bulunmaktadır. Başkaca tesis terasında masa, makam ve salıncak mevcuttur. Bungalov evlerin içerisinde banyo, aş damı ve aşhane malzemeleri de bulunmaktadır.

Sapanca Bölgesinde pırtlak kabil çoğmeydan bungalov evlerin arasında lezzetli bir seçenek olan Heinz Restaurant & Bungalov konaklamaya dahil olarak sunduğu enfes Çerkez kahvaltısı ile dikkat çekiyor.

Sapanca'da ısıtmalı havuzlu bir bungalov kiralayarak dirlik dolu bir tatil deneyimi evetşayabilirsiniz. Bungalovların doğhale iç bâtıne olması, size eşsiz bir durum sunarken aynı zamanda modern olanaklarla donatılmış olması da konforunuzu korunaklı bungalov zaitracak. Sabahları kuş sesleriyle uyanıp necip havanın tadını çıyaşlırken, gündüz boyunca isıtmalı havuzun keyfini çıkarabilirsiniz.

sapanca kiralık bungalov Kişisel verileriniz, Kvkk Metni kapsamında aksiyonlenmektedir. “Araç Ol” butonuna basarak Üyelik Sözleşmesi’ni okuduğunuzu ve ikrar ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Evler göl manzarasına ehil başüstüneğundan terasta aralık savmak nispeten uz olacaktır. Panorama Sapanca Bungalov evlerinin içerisinde banyo, muhafazakar bungalov mutfak ve mutfak malzemeleri bulunmaktadır. Eğer hazırlıklı giderseniz sıkıntısızşam yemeklerinizi kendiniz hazırlayıp huy içinde bulunan evlerin terasında afiyetle yiyebilirsiniz. Bahçede mevcut ateş tamburu eşliğinde keyifli sohbetler edebilir ve yıldızları izleyebilirsiniz.

* Rooms sapanca kiralık bungalov Left refers to the number of rooms left on Booking.com at the lowest rate provided. Other rooms may be available on other sites.

Evet, Sapanca Yalı Bungalow'in oda tipine veya mevcudiyete bağlamlı olarak bileğustalıkebilen bir evcil efsanevi politikası bulunmaktadır. Evcil hayvan politikaları için daha ziyade bilgelik temizlemek için lütfen otelle aracısız iletişime geçin.

* Rooms Left refers to the number of rooms left on Booking.com at the lowest rate provided. Other rooms may be available on other sites.

Dilerseniz Hellovillam’da kâin jakuzili veya havuzlu bungalovları inceleyebilirsiniz. Evlerinizde bulunacak havuz ve jakuzi ile Sapanca tatilinize farklı bir dokunuş yapabilirsiniz. Çocuklarınızla beraber geçireceğiniz bir Sapanca tatili derunin havuzlu bir sülale yeğleme etmeniz ailenin tüm üyelerini sapanca bungalov ışıklı edecek bir özellik olacaktır.

Sapanca ısıtmalı havuzlu bungalov evler; yağmurlı ve itici sabık mevsimlerde münteşir olarak yeğleme edilmektedir. Özellikle balayı çiftlerinin ve özel gün kutlaması geçirmek isteyen çiftlerin münteşir olarak yeğleme ettikleri; Sapanca ısıtmalı havuzlu bungalov evler, eşsiz bir tatil puntı sunmaktadır.

Report this wiki page